måndag 31 maj 2010

Utmaning på magdas


var att scrappa efter en skiss där ett foto "tittade fram" bakom en cirkel. Så här blev min. Det var en riktigt rolig utmaning. Iden poppade upp direkt då jag såg utmaningen, har ju precis fått en ny cirkelpunch son va jätterolig att använda. Just nu känner jag att jag vill göra mer saker inom scrappandet som jag aldrig provat. Som det här med embossing till exempel, är jättenyfiken på hur man egentligen gör. Väntar på att det ska komma upp en onlinekurs på magdas, sen ska jag leka lite.

BOM Boken


Har äntligen börjat på min bom bok, tack vare en utmaning på magdas där jag gjorde en lo på min pappa. Här kommer min andra lo som då är på mamma, när hon var yngre. Tycker hon är så vacker på detta foto, kvaliten är tyvär lite dålig. Så nu har jag 2 lon till min bom. Mitt liv börjar ju med mamma och pappa. Kommer nog behöva mååånga album, har så mycket att berätta vilket jag då gör i form av min bom. Har faktiskt haft tankar på att skriva en bok om mitt liv, för det har hänt en hel del redan. Både glädje och sorg. Det ska verkligen bli jättekul, önskar bara jag hade lite mer tid till att pyssla.

torsdag 27 maj 2010

AOS bloggparty


Blev så inspirerad av emmelies utmaning med tre olika bilder. En bild var det en röd klänning med vita prickar på, därav det prickiga pappret. En bild hade en barnvagn och på fotot är ju min lilla dotter. På tredje o sista bilden såg jag spets så satte på en del spets. Så här blev slut resultatet. En riktigt rolig utmaning.

tisdag 25 maj 2010

Älskade pappa


Här var utmaningen på Magdas att scrappa ett stort foto, vilket jag aldrig gjort förut. Det blev en bild på pappa på julafton då melinda vägrade släppa hans hand. Vet inte riktigt varför jag skulle scrappa detta foto nu när jag fortfarande är i någonslags chock, kanske för att det va det enda stora foto jag hade, jag hade ju kunnat skippa utmaningen också eller så kanske det är en del i sorgeprocessen? ja, jag vet inte riktigt...grät gjorde jag iallafall, flera gånger om. Tycker nästan att det bara blir jobbigare för varje dag som går. Senast förra veckan så ringde jag honom...hoppades på att han skulle svara, men jag vet ju att han inte gör det. Älskar dig pappa!!!

söndag 23 maj 2010Det sprudlar..


Av liv i trädgården. Vad underbart det är att botanisera bland alla härliga vårblommor, allt som varit dött bara vaknar till liv igen och för varje år blir dom bara starkare och vackrare. ( så vem kan väl säga att det inte finns ett liv efter döden?)
Här har vi dom alla tre och japp dom söker alla efter nya kärleksfulla hem.

Såå söta


Här har vi pricken o maja, dom är runt 6 veckor nu och har blivit helvilda men så otroligt söta, det blev visst en lite dålig bild på dom och brorsan är inte ens med. Måste ju lägga in en bild på lilla gubben också.
Denna Lo var väldigt svår att scrappa. Jag har nyligen förlorat någon nära o detta är en krans fylld med kärlek och dom rödaste av rosor. Det får bli den kortfattade förklaringen just nu, ville bara visa den eftersom den är väldigt speciell för mig och Lo:n har på något sätt växt o blivit finare nu än för några veckor sen då jag gjorde den.
Här ju skulle det kladdas, vet väl inte on det blev direkt kladdigt. Målade iallafall en hattask med akrylfärg och använde en himla massa glimmer mist o så lite pearlmaker på toppen.

lördag 22 maj 2010


här skulle det vara blått och gult med en accentfärg. Tog ett foto på våran slingerväxt som vi har i köket, den går runt hela köket och är ca 30 m lång.

nappsoppa


tyckte detta var ett lite roligt foto att scrappa.

Magdas scrapfeber

Här är lite smått o gått som jag gjort till magdas scrapfeber. Just nu är det superspännande att få se vem som vunnit, så himla kul har det varit. Man utvecklas och inspireras en massa av alla andra duktiga scrappare, har lärt mig jättemycket nytt. Forumet på magdas är också ett unerbart ställe att vara på, det är en helt otrolig stämning där som får en att må bra. (vällingdax, får uppdatera senare....)