fredag 29 mars 2013

I Stockholm är jag född!

Hej svejs!

GLAD PÅSK!!!:) Hoppas att ni allla har en riktigt underbar långfredag!!!, och att ni alla har fått/kommer att få många stora och goda påskägg;)!

Idag har jag fått äran att gäst designa för Art for myself! och temat är: Min familj och mitt hem!

Först så tänkte jag att jag skulle kladda ihop ett litet hus av något slag, men...så blev det ju inte alls det, hi, hi.
Tar en del work shops för tillfället, bla en kurs av "Junelle" och såg en sida hon gjort i hennes art journal av en liten stad, o då slog det mig... Mitt hem är ju stockholm!, så jag började kladda i "Junelle" stil, och så här blev det...


Detta ska då föreställa Gamla stan i Juletid, bara ytterst lite vitt på gatan. Känns som om vi aldrig har tillräckligt med snö Vintertid (förutom i år då, det är ju fortfarande vinter ute!)

Men jag bara älskar att strosa runt i gamla stan under Jul. Alla dessa små torg och marknader lite här o där, alldeles underbart!


Använde mig av collage för att göra husen, bara klippte till lite pappersbitar o limmade dit med lite mod podge, och så fram med mina akryl färger o bara kladda. Lite bruna, röda och blåa hus. Sen änvände jag mig av min Scarlet Lime penna för att rita dit lite fönster, girlangerna och för att markera alla kanterna. 
Målade Marken grå och bakgrunden beige, och på allt så stämplade jag med olika sorters stämplar med svart och röd akrylfärg.


Texten är från en gammal orup låt som jag lyssnade väldigt mycket på då jag var yngre, så jag tyckte den passade bra.
Så ja, hoppas att ni tyckte om min lilla gata i Gamla Stan!?.

Nu håller jag bara tummarna för att det här med bloggande fungerar också...Var ju faktiskt år och dar sedan jag bloggade. Kanske fick detta mig att komma igång igen.

GLAD PÅSK till er alla!!! och åter igen...Tack så mycket för äran att få gäst designa:)

Nu bär det iväg till Kolmården!!!

Kramiz Bettina